MENIU

Ion Iliescu: \"Dracula is Dead\"

Ion Iliescu

Am participat, miercuri 25 noiembrie, la Banca Naţională la invitaţia lui Jim Rosapepe, fost ambasador al SUA la Bucureşti, la lansarea volumului \"Dracula is Dead\".

Jim Rosapepe a reprezentat Statele Unite ca ambasador în România în perioada 1998-2001 şi a prins sfârşitul guvernării Convenţiei Democrate şi revenirea PSD la putere, în 2000. Acum el este senator în statul Maryland şi a revenit în România pentru a-şi lansa cartea “Dracula is Dead”, menită să dărâme miturile şi stereotipurile pe care americanii la au despre ţara noastră.

Fostul ambasador a declarat, într-un interviu pentru NewsIn, ca, referitor la agitata scenă politică din România: “Într-adevăr această perioadă este foarte intensă, chiar şi din punctul de vedere al standardelor româneşti. Există dispute reale, care se reflectă în procesul politic, dar acesta este motivul pentru care aveţi o democraţie”.

Rosapepe vorbeşte despre actualul context politic din România, despre alegeri şi posibilitatea revenirii PSD-ului la putere.

Citeşte mai mult

Mai multe articole despre:
SUA PSD Dracula ambasador Putere senator Maryland