MENIU

Ion Alexandru Ţiriac a fost achitat definitiv în dosarul "Cocaina pentru VIP-uri"

foto: unisa.edu.au

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins, joi, ca nefondat recursul procurorilor în dosarul în care fiul lui Ion Ţiriac, Ion Alexandru Ţiriac, a fost achitat pentru acuzaţia de trafic de droguri, decizia instanţei supreme fiind definitivă. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a rămas, pe 14 octombrie, în pronunţare, în acest caz.

Fiul omului de afaceri a fost prezent în sala de judecată la ultimul termen şi a susţinut în faţa magistraţilor că se consideră nevinovat şi că vrea să fie achitat.

Procesul "Cocaina pentru VIP-uri", în care fiul lui Ion Ţiriac, Ion Alexandru Ţiriac, este acuzat de de trafic de droguri, a început pe 2 septembrie la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţiei, după ce procurorii au făcut recurs împotriva deciziei de achitare dată în februarie de Curtea de Apel Bucureşti.

Parchetul General a anunţat, la începutul anului, că va face recurs la decizia de achitare a lui Ion Alexandru Ţiriac dată de Curtea de Apel Bucureşti (CAB) în dosarul "Cocaina pentru Vip-uri", în data de 23 februarie.

Fiul omului de afaceri Ion Ţiriac a fost achitat, de asemenea, pe 18 octombrie 2007, de către Tribunalul Bucureşti pentru toate faptele de care a fost acuzat de procurori în dosarul "Cocaina pentru VIP-uri".