MENIU

Ioan Becali: "Ne-am înţeles cu Terek pentru transferurile lui Marius Niculae şi Marius Constantin"

Foto: NewsIn

Fostul impresar Ioan Becali a declarat, duminică, la GSPTV, că s-a înţeles în principiu cu echipa Terek Groznîi în privinţa transferurilor jucătorilor Marius Niculae şi Marius Constantin, ambii urmând să ajungă luni în Cecenia pentru a-şi negocia salariile stagionale.

"Ne-am pus de acord cu Terek pentru Marius Niculae şi Marius Constantin. Mergem luni să ne punem de acord cu salariile lor. Încă nu am semnat, dar transferul este ca şi realizat, sper să nu apară vreo surpriză. Dacă se va realiza tranzacţia cu Niculae, comisionul meu va fi 0%, astfel ajut şi eu fotbalul românesc", a spus Becali, la GSPTV.

Tot duminică, atacantul Marius Niculae, a declarat agenţiei NewsIn, că a părăsit cantonamentul din Franţa al echipei Dinamo pentru a merge să negocieze cu echipa Terek Groznîi, din campionatul Rusiei.

"Mă duc să negociez cu Terek Groznîi. Am părăsit cantonamentul lui Dinamo din Franţa, dar încă nu am ajuns în ţară. Luni voi merge să vorbesc cu conducătorii de acolo, să vedem dacă îmi convine ce mi se oferă, şi atunci se va şti cu siguranţă situaţia mea", a spus Niculae.

În vârstă de 28 de ani, internaţionalul român a fost transferat de Dinamo în vara anului trecut, de la Inverness. În sezonul 2008/2009, Niculae a marcat 14 goluri în toate competiţiile.

Marius Constantin se află în ultimul an de contract cu Rapid, el fiind deţinut în părţi egale de giuleşteni şi FC Braşov.

La Terek Groznîi mai evoluează alţi trei fotbalişti români: Florentin Petre, Andrei Mărgăritescu şi Daniel Pancu.

Gabriel Tamaş revine la Dinamo, Izvoranu pus pe liber

Ioan Becali a lămurit şi situaţia internaţionalului Gabriel Tamaş, al cărui împrumut la Dinamo a expirat la finalul campionatului: "Tamaş va semna cu Dinamo, el va fi împrumutat din nou de la Auxerre. Standard nu a mai dat niciun semn şi am preferat să nu mai aştept oferta lor. Jucătorul lasă din salariu, e un gest de apreciat din partea lui".

Fundaşul a ajuns sâmbătă seară în cantonamentul dinamoviştilor din Franţa, cele două cluburi urmând să se înţeleagă în privinţa condiţiilor împrumutului.

Pe de altă parte, fundaşul Silviu Izvoranu a fost anunţat de conducerea tehnică să-şi caute echipă, pentru că nu se va conta pe serviciile sale în următorul sezon.

Izvoranu a fost transferat în anul 2007 de Dinamo de la FC Timişoara, iar în iarna trecută a susţinut probe de joc la Terek Groznîi împreună cu Lucian Goian, însă amândoi au fost respinşi.