MENIU

Ioan Becali: Mircea Sandu e obligat să-l dea afară pe Prunea, dacă nu, înseamnă că e mânjit şi el

Foto: NewsIn

Fostul impresar Ioan Becali a lansat luni un atac dur la adresa directorului Departamentului Relaţii Internaţionale al FRF, Florin Prunea, pe care l-a numit "cancerul fotbalului românesc", şi a declarat că Mircea Sandu este obligat să îl dea afară dacă nu vrea să se compromită şi el.

"Mircea Sandu trebuie să-l dea urgent afară pe Prunea. Până la judecată el are prezumţia de nevinovăţie, dar el este învinuit oficial şi Mircea Sandu e obligat să-l dea afară. Dacă Mircea Sandu nu îl dă afară pe Prunea, înseamnă că e mânjit şi el şi înseamnă că nu e bărbat", a declarat Ioan Becali la GSP TV.

Acesta îl acuză pe actualul oficial al FRF că a vândut mai multe meciuri pe vremea când era jucător. "Îl ştiu mulţi ce blatist a fost în fotbalul românesc. A vândut meciuri la Craiova şi unde a mai fost. Eu nu am semnat niciodată contract cu el, ştiam ce făcea el. Păi, dacă i s-ar fi cerut lui Stelea să vândă un meci, mai bine îşi tăia o mână. Cel mai mare blatist din fotbalul românesc este Prunea. Întrebaţi-l pe Halagian ce făcea el. Este cancerul fotbalului românesc", a mai spus fostul impresar.

Mircea Sandu, preşedintele FRF, spune că se va pronunţa în cazul lui Florin Prunea, abia după ce va primi un răspuns de la un avocat specializat, pentru a nu fi acuzat ulterior.

"Am discutat astăzi cu un avocat în privinţa lui Florin Prunea şi vom aplica legea. În câteva zile voi obţine un punct de vedere autorizat. Nu pot să mă pronunţ deocamdată. Eu vreau să fiu sigur că iau decizia corectă, pentru că nu vreau să fiu acuzat ulterior. Aştept şi punctul de vedere DNA", a spus Mircea Sandu la GSP TV.

Florin Prunea  nu a dorit să comenteze afirmaţiile lui Ioan Becali, însă susţine că nu intenţionează să demisioneze. "Nu mă interesează ce spune clanul Becali despre mine. E problema lor, de ce să demisionez când spune el? Cei din familia Becali sunt doar o mică parte din fotbalul românesc, o coadă de topor, nu-mi pasă ce spun despre mine. Ancheta DNA nu are nicio legătura cu funcţia mea la FRF, sunt director de relaţii internaţionale", a spus Prunea, aflat la Budapesta pentru un simpozion al FIFA.