MENIU

Interes scăzut pentru derby-ul Steaua - Rapid

Foto: www.steauafc.com

Dacă înaintea derby-ului cu Dinamo suporterii Stelei s-au călcat în picioare la casele de bilete pentru a fi siguri că vor fi pe stadion la marele meci, situaţia nu stă deloc aşa înaintea jocului de vineri, cu Rapid.

Doar câteva zeci de persoane se aflau la casele de bilete de la stadionul Steaua marţi, la ora 12.00, când s-au pus în vânzare cele aproximativ 16.000 de tichete disponibile pentru partida cu Rapid.

Dincolo de faptul că rivalele din Ghencea şi Giuleşti se luptă în acest an doar pentru calificarea în viitoarea Europa League, care va lua din sezonul următor locul Cupei UEFA, scepticismul suporterilor mai are un motiv solid.

Derby-ul Steaua - Rapid, programat vineri, la ora 21.00, în etapa a 31-a a Ligii I, riscă să se joace cu tribunele goale, dacă miercuri Comisia de Disciplină va hotărî să sancţioneze gruparea "roş-abastră" pentru comportamentul fanilor la meciul cu Dinamo, când au aruncat cu torţe în teren şi au afişat bannere cu conţinut obscen.

Preţurile biletelor la meciul Steaua - Rapid sunt următoarele: 10 lei - peluze, 20 de lei - tribuna a II-a, 30 de lei - tribuna I, 50 de lei - tribuna zero, 100 de lei - fotolii.

Mai multe articole despre:
Steaua Liga I Rapid bilete derby etapa a 31-a