MENIU

Întâlnire de URGENȚĂ la Guvern între Orban și Cîțu, pe tema rectificării bugetare din acest an

Întâlnire de URGENȚĂ la Guvern între Orban și Cîțu, pe tema rectificării bugetare din acest an

Întâlnire de ultimă oră la Palatul Victoria. Ludovic Orban discută, astăzi, cu ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, cum vor împărți banii românilor. Rectificarea bugetară urmează să fie adoptată de Guvern în cursul acestei săptămâni, relatează Realitatea PLUS.

Potrivit primelor informații, întâlnirea va avea loc astăzi, începând cu ora 14:00, la discuții urmând sa participe premeirul Orban și ministrul Finațelor, Florin Cîțu. Tema discuțiilor este rectificarea bugetară din acest an, dar este posibil să se discute și despre  procentul de 14 % cu care vor fi majorate pensiile din toamnă, în loc de 40%, așa cum s-a stabilit prin lege. 

Săptămâna aceasta urmează să fie votată rectificarea bugetară. Din informațiile avute, cei mai mult miniștri au solicitat sume mai mari de la Finațe.

Cu o zi în urmă, Florin Cîtu afirma, într-o postare pe contul său de Facebook, că actuala criză economică a însemnat cheltuieli mai mari la buget pentru toate ţările, dar România a înregistrat cea mai mică creştere a deficitului bugetar faţă de estimarea iniţială.

Stire in curs de actualizare.

Mai multe articole despre:
rectificare bugetara