MENIU

Injuriile lui Mircea Badea şi publicitatea negativă de la OTV, sancţionate de CNA

FOTO: cna.ro

Antena 3 şi Antena 1 au fost pedepsite pentru limbajul injurios al lui Mircea Badea, în timp ce postul lui Dan Diaconescu a fost sancţionat pentru publicitate negativă.

Antena 1 şi Antena 3 au fost amendate marţi de CNA cu 5.000 de lei fiecare pentru emisiunea "În gura presei". Ediţiile emisiunii "În gura presei" incriminate de reprezentanţii Consiliului sunt cele din 4 şi 8 octombrie, când Mircea Badea a folosit limbaj injurios, relatează NewsIn. Badea a făcut comentarii la adresa unei persoane care îi trimitea SMS-uri, difuzându-i numărul de telefon pe post.

Postul OTV a primit o amendă de 10.000 de lei pentru publicitate negativă. În ediţiile emisiunii "Dan Diaconescu Direct" din 5, 6, 8 şi 12 octombrie s-a discutat despre aditivii alimentari periculoşi pentru sănătate folosiţi într-o serie de produse. Reclamaţia a fost făcută la CNA de firmele Unilever şi Nestle. Membrii CNA au considerat că aceste emisiuni nu au avut un caracter informativ, ci au făcut publicitate negativă produselor.