MENIU

Încă o amânare la TAS! Decizia în cazul punctelor Timişoarei se va da pe 11 iunie!

Foto: www.tas-cas.org

TAS a anunţat încă o amânare a deciziei în cazul puncelor Timişoarei, informează site-ul tas-cas.org.

Bănăţenii vor afla dacă primesc cele şase puncte înapoi abia pe 11 iunie, deşi decizia ar fi trebuit să fie anunţată mâine.

Amânarea a survenit ca urmare a solicitării preşedintelui bănăţenilor, Marian Iancu. FIFA şi FRF au fost de acord cu această propunere, astfel că TAS a anunţat că hotărârea definitivă în cazul celor şase puncte va fi făcută publică la o zi după ultima etapă a campionatului.

Pentru a fi campioană indiferent de decizia TAS, Unirea Urziceni trebuie să obţină cel puţin o remiză în faţa Stelei.

Managerul Unirii Urziceni, Mihai Stoica, s-a declarat uimit de faptul că şefii de la FRF au acceptat ca decizia TAS să fie dată după terminarea campionatului.

"Am înţeles că s-a amânat decizia la cererea celor de la Timişoara, cu acordul FRF şi FIFA. Cred că ar trebui să îi întrebaţi pe conducătorii fotbalului românesc de ce au acceptat ca decizia să se ia după terminarea campionatului. Noi vrem să arătăm că merităm titlul. Pentru mine, Unirea e pe primul loc, Poli pe doi, iar Dinamo pe trei. Unirea tratează finalul de campionat ca şi cum Poli ar fi la două puncte în spate", a declarat Mihai Stoica la GSP TV.

Iancu spune că a solicitat amânarea verdictului TAS pentru binele fotbalului românesc

Finanţatorul grupării FC Timişoara, Marian Iancu, a declarat, joi, că amânarea comunicării deciziei TAS pentru 11 iunie reprezintă o idee care îi aparţine şi o consideră benefică pentru interesul întregului fotbal românesc.

"Aşa am vrut eu, am făcut toate demersurile necesare, bine documentate, la TAS şi am obţinut amânarea comunicării verdictului. Am considerat că aşa e bine pentru interesul întregului fotbal românesc şi al spiritului din acest sport", a spus Marian Iancu, pentru NewsIn.

 

Mai multe articole despre:
palmares TAS FC Timişoara