MENIU

În Marea Britanie a avut loc Grand Prix-ul maşinilor cu rulotă

Foto: RTV
Britanicii au un Grand Prix al maşinilor cu rulotă

Răzbunare englezească pentru frustrările din trafic. Japonezii au concursuri de spart farfurii, finlandezii au campionat de aruncat cu telefonul mobil - ei bine, britanicii au şi ei acum o competiţie a cărei miză este vărsatul nervilor: un Grand Prix al maşinilor cu rulotă!

15 competitori aliniaţi la start, sute de curioşi veniţi să-i vadă, în ciuda frigului. Regula de bază a concursului: câştigă primul care face 10 ture şi, la final, mai are rulota - sau măcar şasiul ei, în spate.

"Piloţii" ştiu cel mai bine care e scopul cursei: să distrugi cât mai multe rulote ale competitorilor. În cele din urmă, cursa a fost un dezastru pentru bietele rulote.

"Trebuie să stai în spatele rulotei pe şosea - ei bine, astăzi îi răzbunăm pe toţi şoferii. Aşadar, azi scăpăm măcar de 14 dintre ele", a declarat unul dintre organizatori.

Câştigătorul - singurul care mai avea ceva din rulotă la final - a spus că adevărata victorie e plăcerea de a distruge un vehicul pe care toţi ceilalţi participanţi la trafic, cel puţin în Marea Britanie, îl urăsc.

Mai multe articole despre:
Marea Britanie Cursă