MENIU

În lipsa radarelor fixe, poliţiştii din Cluj au amendat 280 de şoferi pentru depăşirea vitezei legale

Foto: Realitatea TV

Fără radare, călcăm acceleraţia! Asta şi-au spus şoferii care au încercat să profite de lipsa radarelor fixe din Cluj. Dar poliţiştii nu au stat nici ei degeaba. Şi chiar au stabilit un record. pe 8 mai, în numai şapte ore, în prima acţiune a poliţiei rutiere cu nouă radare mobile s-au dat aproape 300 de amenzi pentru depăşirea vitezei legale şi s-au suspendat trei permise.

Pe drumurile din Cluj, şoferii au gonit fericiţi fiindcă au fost suspedate cele 13 radare fixe din judeţ. Numai că bucuria a fost de scurtă durată şi asta pentru că poliţiştii de la rutieră au introdus 9 radare mobile. Iar recolta a fost una pe măsură, ba chiar un record. Au dat amenzi într-o zi, cât dădeau altădată într-o săptămână.

"Poliţiştii au acţionat cu precădere pe acele artere unde se poate dezvolta o viteză mai mare în special pe acele tronsoane care au fost înainte monitorizate cu radarele fixe", a precizat Raluca Seucan, purtător de cuvânt IJP Cluj.

Agenţii de circulaţie au dat vineri 1.300 de amenzi, dintre care 280 pentru depăşirea vitezei legale. Iar trei şoferi au rămas fără permis şi asta pentru că au condus în localitate cu peste 100 de kilometri pe oră. Acţiunea poliţiştilor va continua şi în zilele următoare. 

 

Mai multe articole despre:
poliţişti soferi Cluj Napoca amenzi viteză legală