MENIU

Imagini tulburătoare cu Anna Nicole Smith drogată au fost aduse ca probă la procesul medicilor ei - VEZI VIDEO

Foto: fanpop.com

La Los Angeles a început audierea fostului iubit şi a celor doi medici ai Annei Nicole Smith. Procurorii au adus ca probă o înregistrare video, în care vedeta Playboy apare clar sub influenţa stupefiantelor.

Fostul iubit şi cei doi medici ai Annei Nicole Smith sunt judecaţi pentru că ar fi îndopat-o pe actriţă cu medicamente puternice. Starleta a murit în 2007 în urma unei supradoze.

Procurorii au adus ca probă o înregistrare video, în care vedeta Playboy apare clar sub influenţa stupefiantelor. Imaginile, filmate în august 2006 chiar de iubitul Annei Nicole Smith, sunt tulburătoare. Starleta, pictată pe faţă de un copil asemenea unui clovn, este de-a dreptul confuză.

Vedeta Playboy era atât de ameţită încât nu ştia nici măcar că este însărcinată. Ea crede că o păpuşă aflată în preajmă ar fi copilul ei.



Procurorii americani încearcă să stabilească acum dacă Anna Nicole Smith se preface în înregistarea video sau chiar are tulburări neurologice. Fostul ei iubit, Howard Stern, şi doi medici sunt acuzaţi că i-ar fi indus permanent o stare de confuzie, furnizîndu-i timp de doi ani medicamente foarte puternice. Anna Nicole Smith a murit pe 8 februarie 2007 în urma unei supradoze de sedative.