MENIU

Iliescu: E nevoie de o analiză internă, concluziile vor fi trase în Congresul PSD

Ion Iliescu
Declaraţie Ion Iliescu

Partidul Social Democrat are nevoie de o analiză, atât la nivelul organizaţiilor locale, cât şi la nivel central. Concluziile discuţiilor ar trebui trase în cadrul unui viitor Congres al partidului, a declarat preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu.

\"E nevoie de o analiză. Nu e nevoie să cerem. Asta e firesc pentru orice partid. Dar nu asta e tema acum. Acum este o fază care trebuie parcursă, trebuie terminată, abia după aceea va trebui să ne aşezăm cum trebuie, şi la nivelul fiecărei organizaţii locale, şi la nivel central, într-un Congres de partid şi trase concluziile cuvenite. Intrăm într-o altă eră politică\", a afirmat Ion Iliescu, înaintea şedinţei Biroului Permanent Naţional al PSD.

Ulterior, preşedintele de onoare al PSD, a spus la Realitatea FM că un congres în care să se analizeze rezultatul alegerilor prezidenţiale ar trebui ţinut în martie.

În opinia lui Ion Iliescu, prioritatea PSD în acest moment este cercetarea fraudării alegerilor. Vom merge mai departe cu \"tot ce prevăd procedurile legale\".

 

Mai multe articole despre:
PSD congres Ion Iliescu BPN