MENIU

Ilie Iordache rămâne la Pandurii

Foto: NewsIn

Dragoste cu năbădăi între Ilie Iordache şi Pandurii Tg. Jiu! Dat afară de la echipă, Iordache a mers la Comisia pentru Statutul Jucătorului, însă aici surpriză...!!! A primit vestea că nu a fost declarat jucător liber şi că trebuie să se întoarcă la clubul lui Marin Condescu.

Ilie Iordache rămâne jucătorul celor de la Pandurii, aşa a decis Comisia pentru Statulul Jucătorului. Mijlocaşul de 23 de ani a depus un memoriu prin care solicită să fie declarat liber de contract, deoarece gorjenii nu vor să-i plătească restanţele salariale.

"O să merg mai departe pentru că nu mi se pare normal să pierd cu legea în mână, merg la forurile mai înalte. Îmi doresc să joc, nu vreau să stau pe la Comisii. Nu pot să renunţ la nişte bani pentru că nu mai vor ei să mi-i dea", a declarat Iordache.

Fotbalistul a povestit cum a fost dat afară de conducerea celor din Târgu-Jiu. "Am avut o discuţie spre sfârşitul cantonamentului, mi s-a spus să părăsesc camera, să plec. Ei m-au dat afară, dar acum nu ştiu al cui sunt, nu ştiu ce să fac", s-a plâns Iordache.

Iordache are contract încă 5 ani cu Pandurii şi câştigă 200.000 de euro pe sezon.
Mai multe articole despre:
Ilie Iordache Pandurii Tg. Jiu