MENIU

Idei de vacanţă: Achiziţionarea unei insule pustii

Foto: wordpress.com

Dacă v-aţi săturat de algomeraţie, de nervi, de stres luaţi-vă bagajul şi plecaţi pe-o insulă pustie. Şi, ca să nu vă mai enervaţi deloc, mai bine cumpăraţi-o. Da, ştim e an de criză. Atunci...închiriaţi-o! Nici asta nu-i la îndemâna oricui, dar totuşi merită să încercaţi.

Am căutat cele mai bune oferte şi cele mai frumoase locuri.

Santa Cristina, o comoară de insulă. Este aproape de Veneţia, are vinotecă, livadă, piscină, ba chiar şi un conac cu patru etaje. Ar fi totuşi un singur inconvenient, preţul: 24 de milioane de euro. Se poate şi mai scump, luaţi de exemplu insula Great Hans Lollik din Caraibe. Costă 45 de milioane de dolari şi este definiţia Paradisului - are o pădure de palmieri şi plajă.

Insula Nafsika din Grecia costă ceva mai puţin, 8 milioane de euro însă nu are prea multe de oferit, decât munte şi iar munte.

Cine nu are milioane de euro ci doar... sute de mii, poate să-şi închirieze o insulă. Precum Inishturkbeg, cea mai ieftină ofertă, probabil şi din cauza numelui deloc atrăgător. Această insulă irlandeză se închiriază cu 18.000 de euro pe săptămână. În Spania, Isla de la Ferradura costă 150.000 de euro. Vorbim desigur de chiria pentru o săptămână. Din păcate nu puteţi aduna 100 de prieteni pentru a vă permite chiria unei insule. Proprietarii nu acceptă decât grupuri de maxim 15 persoane.

Mai multe articole despre:
Spania vacanţă Veneţia insulă Caraibe