MENIU

Iancu: "Eroarea lui Pantilimon a făcut diferenţa"

Foto: NewsIn

Marian Iancu a declarat după eşecul Timişoarei cu Steaua, pe teren propriu, scor 0-1, că meciul a fost decis de eroarea lui Pantilimon. Deşi a afirmat că greşeala goalkeeper-ului a fost decisivă, patronul formaţiei de pe Bega l-a criticat pe Alex Bourceanu, mijlocaşul care a primit în finalul partidei un cartonaş roşu.

"Am greşit şi am pierdut, iar acea eroare a făcut diferenţa. Să fim serioşi, ei nu au avut nimic, nicio ocazie, nu s-au apropiat de poartă. Am fost peste ei ca joc, dar greşeala lui Pantilimon e omenească şi nu o să-l dojenesc pentru asta. Mai deranjat am fost de faptul că Bourceanu a luat cartonaş roşu şi va lipsi în următoarele două meciuri. Nu am de ce să fiu supărat, pentru că echipa trebuia să joace aşa cum a jucat. Am ratat mult, dar şi ei au avut un portar în mare formă. Jucam acasă şi trebuia să învingem, dacă nu se făcea greşeala, partida se îndrepta spre un egal. În ultimul minut cred că am avut şi un penalty la Artiom Karamian, dar asta este, nu trebuie să comentăm, mergem mai departe".

Steaua a trecut, duminică, în deplasare, de FC Timişoara, scor 1-0, aceasta fiind prima înfrângere a bănăţenilor în actuala ediţie a Ligii I. În urma acestui rezultat, Steaua a urcat pe locul 3 în clasament, cu 22 de puncte, la egalitate cu primele două clasate, Rapid şi CFR Cluj, dar şi cu FC Vaslui, cele 4 formaţii fiind despărţite de golaveraj. De partea cealaltă, FC Timişoara a rămas cu 21 de puncte, dar a coborât pe poziţia a 5-a, la egalitate cu Unirea Urziceni.
Mai multe articole despre:
Marian Iancu eroare FC Timişoara Pantilimon