MENIU

Hrebenciuc o face pe Udrea "sexy-buzoianca" şi o trimite să se ocupe de turismul ecumenic

Foto: adrian.ro

Liderul deputaţilor PSD Viorel Hrebenciuc i-a transmis miercuri Elenei Udrea, pe care a numit-o "sexy-buzoianca", să se ocupe de turismul ecumenic în favoarea campaniei PD-L şi să nu mai comenteze despre stafful de campanie al PSD.

"Îi recomand dnei Udrea, sexy-buzoianca, o apropiată a domnului preşedinte Traian Băsescu, să se ocupe de turismul ecumenic de care PDL va avea nevoie în campania electorală", a declarat Hrebenciuc.

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a declarat marţi seara, la Constanţa, că se bucură că Viorel Hrebenciuc este şeful de campanie al PSD şi că tandemul pe care acesta îl formează cu Geoană nu pune probleme partidului său.

"Domnul Hrebenciuc este exact persoana potrivită, ne bucurăm de această alegere. După chipul şi asemănarea domnului Hrebenciuc este şi candidatul. Cu acest tandem, Hrebenciuc cu Geoană, suntem chiar liniştiţi", a precizat aceasta.

"Sunt multe argumente care stau la baza alegerii unui şef de campanie. Sigur că, în cazul celor de la PSD, argumentul suprem în alegerea domnului Hrebenciuc a fost acela că dânsul poate strânge bani", a spus Udrea.

Udrea a adăugat că PD-L nu şi-a desemnat încă şeful de campanie:  "Să vedem pe cine decide partidul. Domnul preşedinte Triana Băsescu, dacă va intra în competiţie se descurcă cu orice şef de campanie. Nu există un membru de partid care să nu îşi asume această responsabilitate pentru candidatul partidului. Deci, nu cred că există cineva în partid care să refuze o astfel de responsabilitate. Trebuie aleasă persoana potrivită care să poată să organizeze partidul, să poată să capaciteze permanent toate forţele din partid în timpul campaniei".

Elena Udrea a mai spus că nu crede că s-ar pune vreodată problema să fie şef de campanie.

Citeşte declaraţia Elenei Udrea despre tandemul Hrebenciuc-Geoană.

Spune-ne părerea ta: "Sexi-Buzoianca" mai tare decât "Sexi-Brăileanca"?