MENIU

Hrebenciuc: Desfiinţăm organizaţia PSD de Ilfov, care-i problema?

FOTO: NewsIn
Hrebenciuc: Cred că va trebuie să desfiinţăm şi organizaţia ca să fie totul în regulă

Viorel Hrebenciuc a declarat marţi, în exclusivitate pentru Realitatea TV, că dacă va fi necesar vor desfiinţa chiar şi organizaţia PSD de Ilfov pentru a se asigura că îl exclud pe Gabriel Oprea.

Întrebat dacă susţine excluderea lui Gabriel Oprea din PSD chiar şi cu opoziţia puternică din partea organizaţiei din Ilfov, Viorel Hrebenciuc a declarat: "Cred că va trebui să desfiinţăm şi organizaţia ca să fie totul în regulă. "

Viorel Hrebenciuc a mai afirmat şi că "Emil Boc nu îşi permite să nu îl revoce din funcţie (pe Gabriel Oprea n.r.)."

Peste 200 de susţinători ai lui Gabriel Oprea din Organizaţia PSD Ilfov au protestat, marţi, în faţa sediului central al PSD, împotriva deciziei de sancţionare a lui Oprea, pe care o consideră "nedreaptă", în timp ce liderii social-democraţi se aflau la Senat, la o  şedinţă cu Mircea Geoană.

Preşedintele PSD Mircea Geoană a anunţat luni că formaţiunea îi retrage sprijinul politic lui Gabriel Oprea. "Am discutat  situaţia creată prin gestul lui Gabriel Oprea care a încălcat în mod deliberat mecanismul de numire în funcţie a unor persoane din cadrul MIRA. Această situaţie încalcă mecanismul de funcţionare din partid şi protocolul de funcţionare a coaliţiei", a explicat Geoană. Decizia de retragere a sprijinului politic a fost luată cu majoritate de voturi.  

Mai multe articole despre:
PSD Emil Boc Ilfov PD-L Victor Hrebenciuc Gabriel Oprea