MENIU

Hrebenciuc: Băsescu să stea cu capul în apă rece pentru că tot timpul este beat

Foto: wordpress.com

Preşedintele Traian Băsescu este "singurul vinovat" de această criză, motiv pentru care ar fi bine "să stea cu capul în apă rece pentru că tot timpul este beat", a spus liderul deputaţilor PSD, Viorel Hrebenciuc.

"Domnul preşedinte Băsescu dă, în continuare, dovadă de ipocrizie. A declanşat această criză şi acum apare ca salvatorul naţiunii, să ne explice că vrea să dea dovadă de responsabilitate. El n-a dat dovadă de responsabilitate timp de cinci ani, de a ajuns ţara în halul în care este. Singurul vinovat este Traian Băsescu şi îmi asum toată răspunderea pentru ce vă spun acum", a spus Hrebenciuc, la finalul reuniunii grupurilor parlamentare ale PSD.

Hrebenciuc a spus că "decizia fermă" a celor două grupuri este de susţinere în continuare a lui Dan Nica şi că acesta va fi punctul de vedere cu care merg la şedinţa Comitetului Executiv.

Viorel Hrebenciuc a evitat să spună ce va face PSD dacă premierul nu îl acceptă pe Dan Nica, pe motiv că nu poate să-şi expună părerile personale "în asemenea momente politice încrâncenate".

Întrebat de declaraţia preşedintelui Traian Băsescu, potrivit căreia e bine ca PSD şi PD-L să stea cu picioarele în apă rece, Hrebenciuc a replicat: "Cred că ar trebui să stea el cu capul în apă rece, pentru că tot timpul este beat".

Biroul Permanent Naţional al PSD a decis, luni, să-şi menţină sprijinul politic pentru ministrul de Interne, Dan Nica.