MENIU

Horoscopul zilei de 19 decembrie 2017. Asta e ziua anului în care puteți da lovitura

BERBEC
Faceți față cu brio situațiilor stresante de la locul de muncă astăzi. Detaliile mici fac diferența.

TAUR
Ziua începe cu vești importante în plan profesional. Nu plecați urechea la ce au de spus alte persoane, ci ascultați-vă înstinctul și totul va fi bine.

GEMENI
Vă simțiți tare bine în pielea voastră. Priviți cu nonsalantă și o doză de optimism tot ce se petrece astăzi.

RAC
Sunteți foarte atașați de partenerul de viață și vă este foarte drag în această perioadă. Numărați minutele până când o să ajungeți acasă și vă gândiți la un cadou pentru a va demonstra iubirea.

LEU
Afacerile de familie sau un proiect personal începe să prindă contur. Prindeți curaj și începeți să credeți că sunt șanse de reușită.

FECIOARĂ
Prioritățile voastre sunt diferite față de cele ale apropiaților și este posibil să intrați în câteva discuții contradictorii, dacă nu îndreptați dialogul către un subiect de interes comun.

BALANȚA
Veți avea parte de o surpriză financiară. Aveți deja în minte să faceți o vizită prin câteva magazine pe care le-ați cam ocolit în ultima perioadă.

SCORPION
Cădeți de acord în privința unui contract sau a unui proiect pe care urmează să îl începeți. Așteptați de multă vreme să primiți undă verde și acum nu rămâne decât să va puneți pe treabă.

SĂGETĂTOR
V-ați setat câteva obiective destul de serioase, iar acum vă supără faptul că nu veți putea să le duceți pe toate la bun sfârșit. Stați liniștiți. Știați de la început că este foarte greu de ajuns la punctele finale.

CAPRICORN
Dimineață veți fi nevoiți să faceți un drum ceva mai departe de casă și, deși nu va încânta ideea la început, rezultatul va fi unul foarte satisfăcător din punct de vedere financiar.

VĂRSĂTOR
Dozați-vă mai bine energia, pentru că în ultima vreme ați fost foarte aglomerați și sunteți epuizați. Lăsați lucrurile neimportante în seamă altcuiva.

PEȘTI
Terminați cu succes un lucru început acum câteva luni. În sfârșit, puteți să răsuflați ușurați și să va gândiți la următoarea etapă, care se anunța a fi mult mai palpitantă.

sursa