MENIU

Hizo şi-a reziliat contractul cu Rapid

Foto: NewsIn

Tehnicianul Viorel Hizo şi-a reziliat, astăzi, înţelegerea cu Rapid, pe cale amiabială, după ce s-a înţeles în acest sens cu preşedintele CA al clubului, Ioan Taban.

"Ne-am întâlnit şi am reziliat contractul pe cale amiabilă, fără niciun fel de problemă. În afară de pretenţiile financiare obişnuite, nu a avut niciun fel de cereri. Probabil dânsul a decis să plece pentru că a fost foarte supărat fiindcă s-a ratat obiectivul, dar el nu e un antrenor care să lase o treabă neterminată. Aşa s-a întâmplat să fie, să plece în timpul campionatului", a declarat, astăzi, pentru agenţia NewsIn, Ioan Taban.

Acesta a precizat că directorul tehnic Nicolae Manea a preluat funcţia de antrenor principal până la finalul turului după care se va lua în discuţie continuarea cu el pe banca tehnică. "Am vorbit cu domnul Manea şi mi-a spus că vrea să preia echipa pentru cele şase etape care au rămas. Dar asta nu înseamnă că nu poate rămâne şi în retur. El s-a angajat să obţină nişte rezultate, iar noi le aşteptăm. Avem încredere în el", a mai afirmat Taban.

Hizo a depus o cerere de reziliere a contractului în cursul zilei de vineri, la numai o zi după eliminarea din Cupa României, în faţa nou-promovatei Internaţional Curtea de Argeş. După câteva ore de discuţii, s-a decis ca noul antrenor să fie Nicolae Manea, deoarece tehnicianul nu a putut fi convins să revină.

În vârstă de 61 de ani, Hizo a preluat formaţia giuleşteană înaintea etapei a 29-a a ediţiei trecute de campionat, însă nu a reuşit să o califice în Liga Europa. În acest sezon, cu acesta pe bancă, Rapid se află pe locul 3 în campionat, cu 19 puncte, la doar două puncte de lider, şi a fost eliminată din Cupa României, în faza optimilor, de Internaţional Curtea de Argeş.
Mai multe articole despre:
Rapid demisie antrenor Viorel Hizo contract reziliere