MENIU

Hitler are 39 de rude in viaţă în SUA şi Austria

Foto: wallpapers-free.co.uk

Doi jurnalişti de investigaţie au descoperit, în urma unei anchete numite Vânătoarea lui Hitler, câteva din rudele în viaţă ale Führer-ului.

Reporterul Marc Vermeeren, de la cotidianul spaniol El Mundo, şi colegul său, Jean-Paul Mulders, au pornit în căutarea rudelor lui Adolf Hitler, folosind probe de ADN de la un cunoscut urmaş al Führer-ului. În urma investigaţiei jurnalistice, cei doi au descoperit 39 de rude în viaţă ale acestuia, care trăiesc în prezent în Austria şi în Statele Unite ale Americii.

Vermeeren a urmărit trei fraţi în Long Island, New York, despre care se ştia că sunt strănepoţii tatălui lui Hitler, Alois. Cei trei - Brian şi Louis, de meserie grădinari, şi psihologul pensionat Alexander – trăiesc sub numele de Stuart-Houston, şi s-au pus de acord să nu aibă copii, potrivit anchetei celor doi.

Vermeeren spune că i-a identificat în urma unor analize ADN prelevate de pe un şerveţel cu care unul dintre ei s-a şters la gură într-un restaurant, iar apoi l-a aruncat.

Colegul său, Jean-Paul Mulders a adăugat că cele mai multe dintre rudele lui Hitler trăiesc în regiunea Waldviertel din Austria. "Ei trăiesc sub alte nume, care diferă puţin de numele Hitler, precum Hietler, Hiedler or Huetler. Mulţi dintre ei probabil nici nu ştiu cu cine sunt rude," a explicat acesta.
Mai multe articole despre:
ADN El Mundo Adolf Hitler