MENIU

Hirschfeld revine în poarta CFR-ului după 363 de zile

Foto: www.cfr1907.ro

Lars Hirschfeld a fost titular, sâmbătă, la CFR Cluj, după un an de absenţă. Portarul canadian a jucat ultima oară în Liga I pe 6 aprilie 2008, când clujenii au pierdut, pe teren propriu, cu Pandurii, în etapa 27-a a sezonului trecut.

În anul scurs de la ultima evoluţie a lui Hirschfeld în Liga I, portarul canadian ba a fost accidentat, ba nu a primit şanse din partea antrenorilor care s-au succedat pe banca tehnică a campioanei.

După ce Nuno Claro a primit patru goluri în etapa trecută, în partida cu Universitatea Craiova, scor 1-4, în meciul cu FC Vaslui Hirschfeld va primi şansa mult aşteptată de a arăta ce poate.

De la transferul la CFR Cluj, în ianuarie 2008, Hirschfeld a jucat doar cinci partide în Liga I. Lars Hirschfeld a evoluat ultima oară într-un meci oficial pe 20 noiembrie 2008, când a fost titular în reprezentativa Canadei în partida cu Jamaica, din preliminariile CM 2010, pierdută cu scorul de 0-3.

La sfârşitul săptămânii trecute, Hirschfeld a jucat 90 de minute în amicalul pe care CFR Cluj l-a disputat cu echipa secundă a clubului şi a încasat cinci goluri.

Întâlnirea CFR Cluj - FC Vaslui s-a disputa, sâmbătă, de la ora 16.00, în etapa a 22-a a Ligii I.