MENIU

Hiddink ar vrea să rămână la Chelsea în cazul în care Rusia nu se califică la CM 2010

Foto: www.topnews.in

Olandezul Guus Hiddink a declarat că ar putea antrena în continuare pe Chelsea în cazul în care nu reuşeşte să califice naţionala Rusiei la Campionatul Mondial din 2010.

"După acest proiect mă voi concentra mai mult pe naţionala Rusiei, dar lumea mă îndeamnă să mă gândesc mai bine şi să rămân în Anglia. Îmi place să lucrez cu ruşii, dar am o clauză care spune că pot pleca de la naţională în cazul în care aceasta nu se califică la turneul final din Africa de Sud. Federaţia rusă poate alege un alt antrenor, iar eu aş fi liber de contract în acest caz", a declarat Guus Hiddink.

Tehnicianul batav a preluat gruparea Chelsea luna trecută pe o perioadă scurtă, până la finalul acestui sezon, dar în acelaşi timp a rămas selecţionerul naţionalei Rusiei.

Hiddink a avut o serie de 7 meciuri consecutive fără înfrângere la Chelsea şi s-a apropiat în campionat de liderul Manchester United la doar 4 puncte. De asemenea, echipa sa a ajuns în sferturile de finală ale Ligii Campionilor şi va juca şi în semifinalele Cupei Angliei împotriva celor de la Arsenal.
Mai multe articole despre:
Chelsea Manchester United Guus Hiddink CM 2010