MENIU

Herea: Ne-am răzbunat pe Poli Iaşi

Foto: NewsIn

Mijlocaşul Rapidului, Ovidiu Herea, a declarat, vineri, după victoria împotriva celor de la Poli Iaşi, scor 4-1, că echipa sa s-a răzbunat pe formaţia din Copou, cea care i-a împiedicat pe giuleşteni în ultima etapă a sezonului trecut să se califice în Liga Europa.

"Un debut de campionat reuşit. O diferenţă de trei goluri în faţa propriilor suporteri este un rezultat bun. Mă bucur că am reuşit să înscriu, dar cel mai important este că echipa a câştigat. Putem spune că ne-am şi răzbunat pe cei de la Poli Iaşi faţă de anul trecut când am ratat din cauza lor Liga Europa. Sper să avem evoluţii mult mai bune decât în sezonul trecut şi să ne îndeplinim obiectivele. Rapid are jucători de valoare şi echipa poate progresa în următoarele jocuri", a spus Herea.

Portarul Rapidului, Cătălin Straton, a declarat că nu a avut emoţii la primul său meci în poarta echipei alb-vişinii: "Este bine că am câştigat. E bine că suntem sus în clasament, acolo unde ne stă bine. Nu am avut emoţii le debut. Am vorbit şi cu Dani Coman înainte de meci, m-a încurajat şi mi-a spus să rămân cu picioarele pe pământ. Colegii mi-au zis să vorbesc mai mult în teren. Vreau să câştigăm campionatul, pentru asta jucăm".

Rapid a învins vineri Politehnica Iaşi, scor 4-1, într-o partidă din prima etapă în care Adrian Iencsi a revenit în echipa giuleştenilor după o pauză de 6 ani, iar la gruparea bucureşteană au debutat şi noile achiziţii Darjan Matic şi Helder Ferreira.
Mai multe articole despre:
Liga I Poli Iaşi Rapid Etapa 1 Ovidiu Herea