MENIU

Heidi Klum, mămică pentru a patra oară

Foto: theinsider.com

Supermodelul Heidi Klum este însărcinată în luna a treia. Frumoasa blondă, care este căsătorită cu artistul Seal, urmează să nască anul acesta cel de-al patrulea copil al său.

Cuplul are deja doi copii, Henry, în vârstă de trei, şi Johan de doi ani. Klum şi Seal o cresc împreună pe Leni, fetiţa în vârstă de patru ani pe care supermodelul o are dintr-o relaţie anterioară, cu mogulul Formula 1, Flavio Briatore.

O sursă apropiată a cuplului a confirmat zvonurile despre sarcina celebrului top-model german. În urmă cu câteva zile, gurile rele au spus că Heidi Klum a purtat în cadrul emisiunii tv "Project Runway", o rochie care a necesitat modificări pentru a se potrivi cu noile măsuri ale viitoarei mămici.

Anul trecut, supermodelul şi-a asigurat picioarele pentru fabuloasa sumă de două milioane de dolari. Heidi Klum, în vârsta de 35 de ani, este una dintre cele mai bine plătite manechine ale momentului.

În 2007, revista Forbes scria că supermodelul a câştigat nu mai puţin de 14 milioane de dolari din modeling, televiziune şi afaceri cu haine şi bijuterii.

 

Mai multe articole despre:
Seal căsătorie sarcină Heidi Klum