MENIU

Handbal: Rulmentul va întâlni pe Byasen şi SPR Lublin în Grupa 1 din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor

Foto: NewsIn

Vicecampioana României la handbal feminin va evolua în Grupa 1 din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor, iar printre adversari se vor număra Byasen din Norvegia şi SPR Lublin din Polonia.

În afara celor două formaţii, din Grupa 1 va mai face parte şi o echipă care va veni din primul tur preliminar al Ligii Campionilor. Aceasta grupare este cea care va termina pe locul secund o grupă din care vor face parte Ormi Patras (Grecia), Vrnjacka Banja (Serbia), HC Sassari (Italia) şi Bruhn Handball (Elveţia).

Rulmentul Braşov a mai jucat cu norvegiencele de la Byasen în acest sezon al Cupei EHF, în faza sferturilor de finală, atunci când româncele au trecut mai departe.

Meciurile se vor juca în sistemul turneu în perioada 2-4 octombrie, iar prima clasată se va califica în faza grupelor, acolo unde va juca o altă formaţie din România, campioana Oltchim Rm. Vâlcea.

Echipa antrenată de Radu Voina îşi va afla adversarele din Liga Campionilor în urma unei trageri la sorţi care va avea loc la data de 24 iunie.

Pe de altă parte, la handbal masculin, România este reprezentată în Liga Campionilor doar de campiona HCM Constanţa, care va juca direct în faza grupelor, urmând să îşi afle adversarii tot la data de 24 iunie.
Mai multe articole despre:
Liga Campionilor handbal Rulmentul