MENIU

Handbal - Rulmentul Braşov va întâlni echipa spaniolă Itxako Navara în semifinalele Cupei EHF

Foto: www.sptfm.ro

Echipa Rulmentul Urban Braşov va juca în compania formaţiei Itxako Navarra Estella (Spania) în semifinalele Cupei EHF, conform tragerii la sorţi care a avut loc marţi la Viena.

Tehnicianul Rulmentului Urban Braşov, Herbert Muller, a declarat marţi, după ce a aflat că va întâlni în semifinalele Cupei EHF formaţia spaniolă Itxako, că elevele sale trebuie să depăşească orice adversar dacă vor să câştige trofeul.

"Eu mi-aş fi dorit să picăm cu Lepizig, iar Itxako să reediteze finala de anul trecut cu Dinamo, dar în semifinale. Nu a fost să fie şi am picat cu Itxako, dar dacă vrem să ajungem în finală trebuie să trecem de ei. De altfel, dacă vrem să ne îndeplinim obiectivul, câştigarea Cupei EHF, trebuie să batem pe oricine ne iese în cale", a spus Herbert Muller.

Primul meci va avea loc pe 11/12 aprilie în Spania, urmând ca returul să se desfăşoare o săptămână mai târziu, la Braşov.

Itxako este finalista de anul trecut a competiţiei, când a pierdut în faţa unei alte semifinaliste de acum, HC Dinamo Volgograd din Rusia.

Rulmentul şi Itxako s-au mai întâlnit în urmă cu 2 ani, tot în Cupa EHF, dar în optimile de finală, braşovencele reuşind calificarea mai departe cu scorul general de 39-35.

În cealaltă semifinală se vor întâlni HC Liepzig (Germania) şi HC Dinamo Volgograd (Rusia), ultima fiind deţinătoarea trofeului.

Mai multe articole despre:
Cupa EHF Rulmentul Urban Braşov