MENIU

Handbal - Rimanic consideră că Buducnost este favorită în meciul cu Oltchim din Liga Campionilor

Foto: www.csoltchim.com

Tehnicianul echipei Oltchim Râmnicu Vâlcea, Ivica Rimanic, a declarat, vineri, că Buducnost are prima şansă la câştigarea partidei de duminică din Grupa principală 2 a Ligii Campionilor, având în vedere că joacă acasă.

"În faţa celor 6.000 de fani ai săi, Buducnost este clar favorită în faţa Oltchimului. E o echipă bună, s-a întărit faţă de sezonul trecut aducând jucătoare noi. O echipă care a învins acasă pe Hypo şi Copenhaga nu poate fi decât o formaţie foarte bună. Au ceva accidentări, dar au şi înlocuitoare de valoare", a spus antrenorul Oltchimului, Ivica Rimanic.

Vâlcencele au plecat vineri seară la Bucureşti, de unde vor decola astăzi dimineaţă spre Podgorica. Ivica Rimanic a ales pentru această deplasare 16 jucătoare, urmând ca după cele două antrenamente de la Podgorica să le aleagă pe cele 14 care vor fi trecute pe foaia oficială. Cele 16 jucătoare care vor face deplasarea sunt Dinu, Smedescu, Ardean, Luca, Lecuşanu, Manea, Meiroşu, Szucs, Maier, Ţăcălie, Puşcaşu, Gatzel, Shymkute, Pidpalova, Borbas, Vădineanu.

Din lot fac parte şi cele două ucrainence transferate recent, Regina Shymkute şi Anastasya Pidpalova, ultima urmând să se alăture lotului vineri seară, la Bucureşti. Portarul Talida Tolnai, o obişnuită în lotul Oltchimului, nu a fost convocată, Andreea Smedescu fiind considerată mai în formă. Acasă a rămas şi extrema Elena Berehoiu, care este accidentată, ca şi mai vechile indisponibile Beşe, Nechita şi Pâslaru.

Jucătoarea echipei Buducnost Katarina Bulatovic, a vorbit despre echipa Oltchimului pe site-ul EHF: "Nu vreau să subestimez sau să supraestimez această echipă. Am văzut meciul lor cu Podravka şi portarul Luminiţa Dinu este cea mai experimentată. E o formaţie bună, dar ca orice echipă are şi puncte slabe. Noi vom juca acest meci şi sperăm să reuşim un rezultat pozitiv".

Partida Buducnost-Oltchim, din prima etapă a Grupei Principale 2 se va disputa duminică, la Podgorica, de la ora 19:00 (ora României), în direct pe sport.ro.
Mai multe articole despre:
Liga Campionilor Oltchim Ramnicu Valcea