MENIU

Hamutovski vrea să revină la Steaua

Vasili Hamutovski

A câştigat două titluri cu Steaua, dar a ajuns să joace la Augsburg, în Liga a II-a din Germania. La 31 de ani portarul bielorus, Vasili Hamutovski îşi doreşte să-şi încheie cariera în Ghencea.

Fostul portar stelist, Hamutovski joacă acum în Liga a II-a din Germania la Ausburg, dar îşi doreşte să revină cu orice preţ în Liga I.

\"Steaua a rămas în memoria mea. Am jucat foarte bine în campionat şi în cupele europene în acea perioadă. Mai am jumătate de an de contract cu Augsburg. Apoi, m-aş întoarce la Steaua, fiindcă mi-e dor de echipă. Este o echipă mare. Dacă voi primi o ofertă, voi fi fericit. Aş ajuta Steaua în campionat şi în Europa\", a declarat Hamutovski.

Rezervă la Ausburg, bielorusul de 31 de ani nu l-a uitat pe patronul Stelei, Gigi Becali. În schimb Hamutovski, nu a auzit de actualul antrenor al echipei din Ghencea.

\"Cine e Mihai Stoichiţă? N-am auzit de el! Cu Protasov n-am mai discutat de când antrena la Dnepr. Îmi place de Gigi Becali, el vrea să fie mereu numărul unu. Îi doresc multă baftă. El ajută foarte mult echipa”, a mai spus Hamu.

Mai multe articole despre:
Steaua Gigi Becali