MENIU

Halagian a obosit, Gloria Bistriţa caută antrenor

Florin Halagian s-a ocupat de pregătirea Gloriei Bistriţa în ultimele trei luni

Jean Pădureanu se află în căutarea unui nou antrenor principal, după ce Florin Halagian dă semne de oboseală şi a acuzat probleme de sănătate.

Revenirea în Liga I ca tehnician nu i-a priit lui Florin Halagian. Numit director tehnic la Gloria Bistriţa în luna septembrie, acesta s-a consumat mult în lunile în care s-a ocupat de pregătirea echipei şi acum vrea să rămână doar cu funcţia iniţială.

\"Florin Halagian a acuzat probleme de sănătate, cauzate de oboseală, stres şi de volumul mare de muncă. Va rămâne director tehnic, însă prin aducerea unui antrenor principal volumul de muncă va fi mai mic pentru el\", a declarat preşedintele Gloriei, Jean Pădureanu, pentru site-ul oficial al clubului. \"Lordul\" este convins că până pe 4 ianuarie, când este programată reunirea lotului, enigma noului antrenor va fi rezolvată.

Florin Halagian a fost numit director tehnic la Gloria Bistriţa pe 19 septembrie 2009, când ardelenii acumulaseră doar 2 puncte în 6 etape şi ocupau ultimul loc în Liga I. La scurt timp, antrenor principal a fost numit Marian Pană, însă acesta doar mâna dreaptă a lui Halagian.