MENIU

Hagi spune că a avut o ofertă mare din Liga I, dar a refuzat-o

Foto: NewsIn

Fostul mare internaţional Gheorghe Hagi a declarat, miercuri, că a primit în aceată vară o ofertă de la o formaţie importantă din fotbalul românesc, dar a refuzat-o deoarece vrea să continue munca începută la academia care îi poartă numele.

"Am avut mereu oferte, nu doar acum. În această vară am avut o ofertă mare din ţară, dar nu am vrut să ajung la vreun conflict ulterior cu oamenii de acolo. Academia e mai importantă decât orice ofertă în acest moment", a spus Hagi.

Acesta a vorbit şi despre situaţia de la echipa naţională, fiind convins că noul selecţioner Răzvan Lucescu poate avea succes: "S-a văzut o schimbare, dar trebuie să avem răbdare. E prea devreme să vorbim despre o nouă echipă naţională, Răzvan are ambiţiile lui şi trebuie să avem încredere în el".

Gheorghe Hagi s-a arătat deranjat de faptul că fostul său coleg Gică Popescu este acuzat că a fost informator al Securităţii. "Nu e nimic de comentat, e o mizerie tot ce s-a întâmplat, noi suntem oameni de sport, vorbim doar despre sport. În ultima vreme au apărut tot felul de diversiuni împotriva sportivilor care au făcut imagine bună ţării. Dar asta e România", a opinat el, adăugând că este extrem de dezamăgit de faptul că presa a anunţat că ar putea divorţa de soţia sa: "Este o mizere, nu e nimic adevărat".

Gheorghe Hagi şi Dan Petrescu au participat miercuri la deschiderea celei de-a şasea ediţii Gillete pentru selecţionerea tinerelor talente la fotbal, unde mai sunt angrenaţi tehnicienii Emeric Ienei şi Cornel Drăguşin.
Mai multe articole despre:
Liga I Dan Petrescu oferte Gică Hagi