MENIU

Grigoraş spune că efortul echipei sale a anulat diferenţa de valoare în meciul cu FC Timişoara

Foto: NewsIn

Antrenorul Politehnicii Iaşi, Petre Grigoraş, s-a declarat mulţumit de remiza obţinută duminică de echipa sa contra lui FC Timişoara, scor 1-1, şi a apreciat că în acest meci nu s-a simţit diferenţa de valoare dintre jucătorii săi şi cei ai vicecampioanei.

"Sunt mulţumit de rezultat, ţinând cont de adversar şi, cât de cât, sunt mulţumit şi de joc. Sunt mulţumit de efortul depus de jucători în acest meci şi ţin să îi felicit. Deşi valoarea este netă în favoarea Timişoarei, acest lucru nu s-a văzut în acest meci", a declarat Petre Grigoraş, duminică, după remiza obţinută de echipa sa în faţa lui FC Timişoara.

Tehnicianul a fost de părere că adversara formaţiei sale s-a temut de acest meci, de vreme ce nu a făcut decât o singură schimbare faţă de partida cu Şahtior şi a pronosticat că elevii săi vor avea meciuri foarte grele în următoarele două etape, în care vor întâlni nou-promovatele Unirea Alba Iulia şi Astra Ploieşti.

De partea cealaltă, antrenorul Ioan Ovidiu Sabău a apreciat că meciul s-a încheiat cu un rezultat corect. "A fost un rezultat echitabil, chiar dacă în prima repriză adversarii au dominat jocul, atât ca ritm cât şi ca posesie. În partea a doua jocul s-a echilibrat şi am avut şi noi ocazii importante. Mă aşteptam ca începutul de joc să fie destul de greu şi îi felicit pe jucătorii mei că s-au dăruit mult şi au alergat", a spus antrenorul timişorenilor.

Tehnicianul a apreciat că jucătorii săi au greşit că "s-au apărat pe linia de 11 metri" în finalul jocului şi a mărturisit că nu se aştepta ca Bucur să nu marcheze la Iaşi, însă l-a scuzat pe atacant pentru că "nu a avut prospeţime fizică şi mentală".

Formaţia Poli Iaşi a reuşit să obţină o remiză, duminică, în meciul jucat pe propriul teren cu vicecampioana FC Timişoara şi a obţint astfel primul punct din actualul sezon.
Mai multe articole despre:
Liga I Poli Iaşi Petre Grigoraş FC Timişoara