MENIU

Grigoraş: \"Nu suntem Stuttgart, dar sper să plecăm neînvinşi de pe terenul campioanei\"

Grigoraş speră la un rezultat bun la Urziceni

Chiar dacă Unirea a pierdut clar la Stuttgart, cu VfB, în Liga Campionilor, antrenorul lui Poli Iaşi e sigur că altfel vor sta lucrurile în Liga I. În ultima etapă a turului, ialomiţenii întâlnesc pe teren propriu pe Poli Iaşi, iar Grigoraş speră ca elevii săi să plece neînvinşi de la Urziceni.

\"Respect foarte mult echipa din Urziceni, pentru că este foarte valoroasă, determinată şi extrem de greu de învins. Pornim cu şansa a doua în acest meci, dar fotbalul are multe necunoscute, iar eu sper să fim noi una dintre ele. Nu suntem Stuttgart, dar sper să facem un meci bun la Urziceni şi să plecăm neînvinşi de pe terenul campioanei. Nu cred că eşecul de la Stuttgart i-a dărâmat atât de tare pe ialomiţeni încât să se resimtă psihic în meciul cu noi. Sigur, au fost în faţa unei mari performanţe, dar chiar dacă au pierdut, cred că au timp să-şi revină. În campionat va fi cu totul alt meci\", a declarat Petre Grigoraş.

Unirea Urziceni întâlneşte luni, pe teren propriu, gruparea Poli Iaşi, într-un meci din ultima etapă a turului Ligii I, ediţia 2009-2010.