MENIU

Grigoraş: "Felicit jucătorii pentru faptul că nu am luat gol, deoarece aveam cea mai slabă apărare din campionat"

Foto: NewsIn

Tehnicianul Petre Grigoraş a declarat, vineri, după primul său succes la Politehnica Iaşi, scor 2-0, cu Astra Ploieşti, că victoria este una de moral, însă jocul mai trebuie îmbunătăţit deoarece cu excepţia prime părţi a meciului a fost unul dezorganizat.

"Sunt mulţumit doar pentru rezultat pentru că în afara primei reprize când s-a jucat mai agresiv şi cu acel presing care mie îmi place atât de mult, jocul a fost destul de dezordonat. Felicit jucătorii pentru victorie şi pentru faptul că nu am luat gol deoarece aveam cea mai slabă apărare din campionat. E o victorie de moral, trei puncte şi atât pentru noi", a spus Grigoraş.

Acesta a cerut conducerii să mai efectueze cel puţin doi jucători deoarece rezervele nu se ridică la nivelul titularilor. "Problema e la noi pentru că schimbările duc la slăbirea potenţei echipe, cei care intră nu aduc acea prospeţime de care avem nevoie. Nu mă bucur prea mult pentru că am văzut ce adversari vom întâlni, trebuie neapărat îmbunătăţit jocul, sper să mai aducem ceva jucători".

Antrenorul Astrei, Nicolo Napoli, consideră că începutul slab de partidă a fost decisiv pentru echipa sa şi speră ca lotul să fie întărit în următoarea perioadă. "Am început meciul mai slab decât ar fi trebuit, am luat două goluri rapid şi deosebit de uşor. Am încercat apoi să reacţionăm, am avut trei ocazii şi o bară, dar din păcate nu am reuşit să înscriem. Repriza a doua a fost echilibrată, am avut şi câteva şanse, dar fără rezultat. Mai avem mult de muncă şi trebuie neapărat să întărim lotul. Am avut mult cu domnul Niculae şi sper să aducem doi-trei jucători", a opinat şi italianul.

Politehnica Iaşi a câştigat primul joc cu Petre Grigoraş pe bancă după ce a dispus, vineri, scor 2-0, de nou-promovata Astra Ploieşti, într-un meci din etapa a 4-a a Ligii I, în care Vlad Bujor a înscris al treilea gol stagional.
Mai multe articole despre:
Liga I Poli Iaşi Astra Petre Grigoraş Apărare etapă