MENIU

Goian: "Motherwell joacă bine pe teren propriu"! Vezi aici ce au declarat jucătorii Stelei după meciul din Liga Europa

Foto: NewsIn

Căpitanul Stelei, Dorin Goian, a declarat după victoria cu Motherwell, scor 3-0, că formaţia din Ghencea trebuie să fie foarte atentă în retur, deoarece pe teren propriu jucătorii scoţienii vor evolua foarte bine fiind împinşi de la spate şi de către suporteri.

"Ei joacă acasă foarte bine, s-a văzut în meciurile anterioare, trebuie să fim foarte atenţi pentru că fanii îi vor împinge de la spate. Vom avea un program mai dificil, dar trebuie să ne recuperăm bine şi să facem faţă, pentru că acum avem un moral bun şi trebuie neapărat să venim cu trei puncte de la Piatra Neamţ, iar apoi să avem o evoluţie bună în Scoţia. Nu am crezut că se va umple stadionul la un astfel de meci. Fanii au înţeles că avem mare nevoie de ei şi astfel de seri sunt într-adevăr frumoase. Trebuie să o luăm pas cu pas, prima oară trebuie să ne calificăm în grupe. Îmi pare rău că nu voi evolua în meciul retur", a spus Goian.

La rândul său, Andrei Ionescu susţine că Steaua nu deja calificată în turul următor: "Sper să nu fi dezamăgit, a fost o şansă pentru mine şi îi mulţumesc domnului Bergodi. Aş vrea să nu fie ultimul meci ca titular şi să mai am şansa să joc. Am luat un avans considerabil după această victorie şi cred că ne vom califica. Am făcut un joc bun, unul reuşit, şi cred că toată lumea e mulţumită. Nu ne gândim că suntem deja calificaţi, va trebui să ne concentrăm, să fim pragmatici şi să obţinem un nou rezultat bun".

Mijlocaşul Janos Szekely afirmă că Steaua va trata cu foarte mare seriozitate returul cu Motherwell: "Nu am mai văzut o atmosferă ca asta de multă vreme. Sperăm să intrăm în grupe şi să trecem de ele, dar până atunci mai avem. Motherwell e o echipă ambiţioasă, dar nu i-am lăsat nici noi să joace. Vom trata returul cu Motherwell cu multă seriozitate şi trebuie să câştigăm. Acest rezultat nu trebuie să ni se urce la cap".

Polonezul Pavel Golanski este foarte mulţumit de jocul prestat în momentul actual de echipa pregătită de Cristiano Bergodi: "Jocul nostru e foarte bun, ne creem ocazii de gol şi e foarte bine că am câştigat cu 3-0. Chiar dacă am câştigat categoric trebuie să mergem acolo tot la victorie".

Mult mai optimişti s-au arătat jucătorii tineri ai grupării din Ghencea. "Încă nu sunt titular, dar mă bucur că reuşesc să joc la echipa mare a Stelei. Eu zic că această calificare s-a tranşat încă de acum, dar vrem să obţinem victoria şi în deplasare. Progresăm de la meci la meci. Bergodi ne-a imprimat o mentalitate de învingători, iar acest lucru se vede", a spus Onicaş, care a fost completat de Ninu: "Mă bucur pentru această victorie, mergem acolo să câştigăm. Nu cred că vom avea niciun fel de probleme, asta e Steaua pe care ne-o dorim, să jucăm bine şi să mulţumim publicul".

Steaua s-a impus, joi, scor 3-0, pe teren propriu, în faţa formaţiei scoţiene Motherwell, în prima manşă a turului 3 preliminar al Ligii Europa, într-un meci în care a ratat şi un penalty şi a ajuns la al treilea succes consecutiv în această competiţie după cele cu Ujpest.

Partida retur dintre cele două formaţii se va disputa pe 6 august pe stadionul Shyberry Excelsior. Jocul va fi arbitrat de o brigadă din Spania, condusă de Carlos Clos Gomez.