MENIU

Gloria Buzău - Steaua se joacă, deşi steliştii ceruseră amânarea meciului

Foto: NewsIn

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, astăzi, că partida dintre Gloria Buzău şi Steaua nu va fi amânată, decizia fiind luată în urma întrunirii Comitetului de Urgenţă al Ligii Profesiniste de Fotbal.

"Am decis ca meciul să nu fie amânat. Se va juca. Cei de la Steaua au invocat un caz de forţă majoră şi faptul că jucătorii sunt afectaţi emoţional. Cei de la Dinamo, care erau să se prăbuşească cu avionul, ce să mai zică? Nu putem să amânăm meciurile chiar aşa uşor. De aia trebuie ca echipele să aibă 20-30 de jucători în lot şi să plece mai devreme spre meci. Distanţa era de peste 100 de kilometri, ei trebuiau să plece de ieri", a spus Dumitru Dragomir.

Comitetul de Urgenţă al LPF este format din preşedintele Dumitru Dragomir, secretarul general Valentin Alexandru şi vicepreşedintele Alexandru Boc, care este şi observatorul jocului de la Buzău.

Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, a declarat marţi că gruparea din Ghencea a solicitat LPF amânarea meciului cu Gloria Buzău, în urma incidentului în care a fost implicat autocarul grupării din Ghencea. Anterior declaraţiei oficialului stelist, Gigi Becali spunea că vrea amânarea jocului cu Gloria Buzău: "E posibil să nu se joace meciul, jucătorii sunt afectaţi. O să vorbesc eu cu ei să se facă solicitarea pentru a nu se juca".

Autocarul echipei Steaua, care se deplasa marţi, spre Buzău, a fost atacat cu pietre la ieşirea din Bucureşti, iar fundaşul Pawel Golanski a fost rănit la cap.

Meciul Gloria Buzău-Steaua este programat să se joace astăzi, de la ora 21:00, în etapa 29-a a Ligii I.