MENIU

Gloria Buzău a obţinut un punct la Iaşi şi este neînvinsă de trei meciuri

Foto: NewsIn

Poli Iaşi a remizat, 1-1, pe teren propriu, cu ultima clasată, Gloria Buzău, în etapa a 33-a, penultima, a Ligii I. Coroborat cu eşecul celor de la Gaz Metan Mediaş, din meciul cu Farul, acest rezultat ar salva matematic gruparea moldavă, care aşteaptă, însă, decizia TAS în litigiul cu Farul Constanţa, în urma căruia riscă să piardă trei puncte.

După 45 de minute în care scorul a rămas 0-0, deşi ambele formaţii ar fi putut marca, Gloria prin Mansour, iar Poli Iaşi prin Ignatov şi Cristi Bratu, după pauză s-au marcat două goluri într-un minut.

Gazdele au deschis scorul prin Cristi Bratu (min. 53), care a marcat cu capul, după o acţiune personală şi o centrare în faţa porţii a lui Andrei Cristea. Imediat după ce a reluat jocul de la centru, Gloria Buzău a restabilit, însă, egalitatea, prin Gueye Mansour (54), care a înscris tot cu o lovitură de cap, după o centrare a lui Chiţu.

Meciul s-a încheiat cu scorul de 1-1, la fel ca în tur, iar Poli Iaşi a acumulat 36 de puncte, în timp ce Gloria Buzău a adunat 14 şi este neînvinsă de trei etape.

La meci au asistat şi 50 de deţinuţi de la Penintenciarul de Maximă Siguranţă Iaşi.

În prima repriză, gazdele au solicitat un penalty, în minutul 20, când o minge trimisă în careu de Viveiros l-a lovit în mână pe Chiţu, dar centralul Alexandru Tudor a dictat fault în atac.

Caseta tehnică:

POLITEHNICA IAŞI - GLORIA BUZĂU 1-1 (Bratu 52 / Mansour 53)

Politehnica Iaşi: Pleşca - Buta, Ilie, Munteanu, Pecnik - Viveiros (Miclea 71), Bersnjak, Ignatov (Milea 73), Jovanovic (Sfârlea 55) - Cristea, Bratu. Antrenor: Cristiano Bergodi.

Gloria Buzău: Zimmermann - Mera, Diogo, Siminic (Ademar 83) - Popa (Sandu 88), Cojocnean, Poparadu, Teuşan (Ionescu 56) - Bonfim, Chiţu - Mansour. Antrenor: Constantin Cârstea.

Cartonaşe galbene: Ignatov 10, Bratu 53 / Teuşan 12, Diogo 29, Ionescu 77, Zimmermann 90+3

Arbitri: Alexandru Tudor - Dorin Mudura, Ovidiu Maier  

Stadion: Emil Alexandrescu; Spectatori: 10.000 

Vezi aici cum s-a desfăşurat partida Poli Iaşi - Gloria Buzău, scor 1-1.

Mai multe articole despre:
Liga I Poli Iaşi etapa a 33-a Gloria Buzău