MENIU

Gloria Bistriţa-Lokomotiv Moscova 1-0, într-un amical jucat în Antalya

Foto: www.sptfm.ro

Gloria Bistriţa s-a impus sâmbătă cu scorul de 1-0 în faţa formaţiei Lokomotiv Moscova, într-un meci amical disputat în localitatea Lara, din Antalya, pe un timp cu vreme închisă şi vânt foarte puternic.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Andrei Enescu, în minutul 69.

Tehnicianul Ioan Ovidiu Sabău a început meciul cu următorul unsprezece: Tătăruşanu – Vagner, Joao Pedro, Ciucă, Miclăuş – Diogo, Curtuiuş, R. Mărginean, Băjenaru – Coroian, Hora. În partea secundă, Gloria a jucat cu următoarea formaţie: Albuţ – C. Petre, Fizeşan, Anton, D. Roman – Negrean, Achim, A. Mureşan, Enescu – Anca, Borbely.

Formaţia Lokomotiv Moscova, ocupanta locului 7 în prima ligă din Rusia, îl are în lot şi pe internaţionalul român Răzvan Cociş. El nu a jucat în acest meci, însă a efectuat un antrenament separat alături de alţi colegi pe un teren alăturat celui pe care s-a jucat amicalul.

Aceasta a fost a doua partidă de verificare susţinută de Gloria Bistriţa în Antalya, după amicalul jucat cu Energia Habarovsk (liga a 2-a rusă) în care s-a impus cu scorul de 2-1.

Următorul meci amical al Gloriei este programat luni, de la ora 15:30, în compania formaţiei VfL Wolfsburg II, situată pe locul 7 în liga a 4-a germană.