MENIU

Gloria Bistriţa a învins pe FC Braşov cu un gol din penalty

Foto: NewsIn

Gloria Bistriţa a obţinut in extremis victoria în meciul cu FC Braşov, disputat marţi, în etapa a 29-a a Ligii I, datorită unui gol marcat pe final de Cristi Coroian, din penalty.

Pe tot parcursul meciului, FC Braşov a fost echipa mai incisivă şi a dictat ritmul partidei. Formaţia pregătită de noul selecţioner al României, Răzvan Lucescu, a avut şi cele mai mari ocazii de gol prin Rui Duarte (min. 16), care a trimis mingea în bară cu un şut de la marginea careului, şi Cătălin Munteanu, care a fost aproape de gol în minutele 57, cu un şut de la 18 metri scos de sub bară de Albuţ, şi 59, când portarul gazdelor a respins din nou foarte bine o reluare a sa de la 9 metri.

Deşi meciul părea să se îndrepte spre o remiză albă, Gloria Bistriţa, echipă pe care grijile retrogradării apăsau tot mai mult, a reuşit să se impună printr-un gol marcat de Cristi Coroian (min. 85), dintr-un penalty contestat de oaspeţi.

În urma acestui meci, Gloria Bistriţa a acumulat 32 de puncte şi a urcat pe locul 13 în clasament, cel puţin până la meciurile celor de la Poli Iaşi şi Gaz Metan Mediaş. FC Braşov se menţine pe 8, cu 45 de puncte.

Caseta tehnică:

GLORIA BISTRIŢA - FC BRAŞOV 1-0 (Coroian 84-penalty)

Gloria Bistriţa: Albuţ - Frăsinescu, Ciucă, Mureşan, Velcovici - Băjenaru, Nalaţi (Negrean 75), Coroian,  Diogo (C. Petre 80) - Silvăşan (Hora 63), Borbely. Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău.

FC Braşov: Stelea - Rui Duarte, Abrudan, N. Constantin, Ezequias - Roman (Buga 75), Paulo Adriano, Ilyeş, Munteanu - Surdu (Voicu 80), Sburlea (Dedu 46). Antrenor: Răzvan Lucescu.

Cartonaşe galbene: Băjenaru 5, Nalaţi 30, Hora 87, Negrean 88, Velcovici 90 / Abrudan 24, Dedu 48

Arbitri: Mugurel Drăgănescu - Ioan Onicaş, Iulian Szekely

Stadion: Gloria; Spectatori: 2.500 

Vezi aici cum s-a desfăşurat meciul Gloria Bistriţa - FC Braşov, scor 1-0.

Mai multe articole despre:
Liga I Gloria Bistriţa FC Braşov Etapa a 29-a