MENIU

Gisele Bundchen este cel mai bine plătit model, potrivit Forbes

Gisele Bundchen, foto: bp.blogspot.com
foto: zimbio.com
foto: topnews.in

90-60-90 nu sunt doar dimensiunile ideale visate de orice femeie ci şi cheia către conturi de zeci de milioane de dolari. Ne-o arată cele mai frumoase fotomodele din lume care au arătat că sunt ca un magnet de contracte plătite cu sume exorbitante.

Într-un top realizat de Forbes, primul loc este ocupat de brazilianca Gisele Bundchen. Pentru al doilea an consecutiv este cel mai bine platit model din lume. Cotată ca fiind cea mai frumoasă femeie de pe podium, fostul înger Victoria’s Secret a câştigat anul trecut 25 de milioane de dolari din campaniile pentru cele mai renumite case de modă din lume.

Pe locul doi, se află o veterana a podiumurilor: Heidi Klum. La cei 35 de ani ai săi, Heidi- mamă a trei copii, a câştigat anul trecut 16 milioane de dolari. Firesc pentru Heidi care face parte în continuare din galeria celor mai sexy femei din lume: Victoria’s Secret Angels.

Podiumul este completat de Kate Moss, care a câştigat în anul 2008, 8,5 milioane de dolari. Deşi are 35 de ani, o viaţă tumultoasă, iar gurile rele voresc deja despre Kate Moss ca "trecută" şi grasă, britanica a reuşit o revenire spectaculoasă cu noua sa colecţie de modă. Kate are şi avantajul de a continua pormovarea celebrei case Versace.

Mai multe articole despre:
Versace Kate Moss Forbes Gisele Bundchen Heidi Klum