MENIU

Gisele Bundchen a vrut să renunţe la relaţia cu Tom Brady

Foto: bittenandbound.com

Supermodelul brazilian, care s-a căsătorit în februarie cu jucătorul Tom Brady, a primit o veste şocantă de la acesta în 2007. La scurt timp după cei doi au început să iasă împreună, fosta iubită a lui Brady a declarat că aşteaptă un copil de la acesta.

Supermodelul, în vârstă de 28 de ani, şi Tom Brady sunt împreună din decembrie 2006. Cei doi s-au cunoscut la trei săptămâni după ce fotbalistul încheiase o relaţie de trei ani, cu actriţa Bridget Moynahan, care a jucat alături de Will Smith, în filmul "I, Robot".

"A fost ca un duş rece. La început trăiam o incredibilă poveste de dragoste, iar când am primit veste, am fost şocată.", îşi aminteşte Gisele Bundchen. 

"Mă gândeam la copil şi voiam să renunţ la relaţie. Apoi, mi-am dat seama, că Tom şi fosta lui iubită Bridget Moynahan s-au despărţit pentru că nu se mai înţelegeau.", a explicat Gisele pentru revista Vanity Fair.

Supermodelul recunoaşte că această experienţă i-a apropiat şi mai mult, iar acum, cei doi se gândesc să adopte un copil din Brazilia.

Gisele Bundchen este cel mai bine plătit model din lume şi are o avere estimată la 17.5 milioane de dolari, iar soţul ei câştigă 9 milioane de dolari pe an.