MENIU

Gigi Neţoiu: Oprea nu poate fi marioneta lui Vanghelie

Foto: NewsIn

Vicepreşedintele PSD Ilfov Gigi Neţoiu a declarat marţi că se poate vorbi despre o luptă între Gabriel Oprea şi Marian Vanghelie, în contextul politic actual. Neţoiu a mai spus că Gabriel Oprea nu poate să fie marioneta lui Vanghelie.

"Domnul Oprea niciodată nu o să poată să fie marioneta lui Vanghelie. Oprea este un om cu demnitate şi nu putea să accepte ce impunea Vanghelie", a declarat Neţoiu.

Neţoiu a mai spus că Gabriel Oprea nu s-a consultat nici cu Traian Băsescu, nici cu Emil Boc, atunci când a făcut numirile.

Gigi Neţoiu, şi alte persoane au primit avertisment scris marţi, de la jandarmii bucureşteni pentru protestele pe care susţinătorii preşedintelui filialei, Gabriel Oprea, le-au făcut la sediul central al PSD.

Persoanele vizate au primit avertisment pentru că nu au anunţat organizarea protestului.

Vicepreşedintele filialei PSD Ilfov, Gigi Neţoiu, a spus că a depus marţi un memoriu împotriva deciziei luate luni de către BPN al PSD de retragere a sprijinului politic pentru Gabriel Oprea, susţinând că decizia este nedreaptă. "Depunem un memoriu şi sperăm ca în cel mai scurt timp să discutăm cu domnul Geoană sau cu cine va dori să vorbească cu noi. Noi cerem să respecte legalitatea. Oprea nu a încălcat cu absolut nimic nici Statutul partidului, nici atribuţiunile lui de ministru de Interne", a declarat Gigi Neţoiu.

Totodată, Neţoiu consideră că la această situaţie s-a ajuns din cauza preşedintelui PSD Bucureşti, Marian Vanghelie. "Dacă domnul Vanghelie a ajuns să conducă partidul, nu poate să conducă şi organizaţia Ilfov şi Ministerul de Interne. Tot acest scandal a fost pentru că domnul Vanghelie voia să-şi pună şi concurentul său. Noi considerăm că a fost un vot democratic". 

Mai multe articole despre:
PSD Gigi Neţoiu Marian Vanghelie ministru