MENIU

Gigi Becali: Suporterii sunt plătiţi să înjure!

Foto: Realitatea.net

Finanţatorul Stelei vrea să aibă o întâlnire cu liderii galeriei din Ghencea şi ameninţă din nou că închide Peluza Sud. Suporterii anunţă că îl vor contesta în continuare pe Gigi Bceali.

Finanţatorul Stelei nu-şi explică de ce suporterii îl mai contestă acum că echipa merge bine sub comnada antrenorului Cristiano Bergodi, calificându-se cu o dublă victorie în faza următoare a Ligii Europa.

"Cu galeria vreau să mă văd! Mă voi întâlni cu şeful de galerie ca să stabilim pentru ultima dată o chestie, dacă vor să înţeleaga. Dacă nu vor, asta este! Înseamnă că sunt plătiţi, înseamnă că cineva îi pune", a spus Gigi Becali la Sport.ro.

Replica fanilor a venit prompt. "Acum George Becali e de-a dreptul disperat. Simte că ameninţă în van de luni întregi că închide peluzele. Poate să închidă şi tribunele, şi oficiala, ba chiar şi tunelul de acces pe gazon că tot va fi huiduit la el acasă", susţine un fan pe site-ul suporterilor.

"Zilele acestea se foloseşte de incidentul de la meciul cu Ujpest pentru a demonstra că toţi suporterii, care întâmplător îl contestă şi pe el, sunt nişte huligani. Greşit! Sub-oamenii există pretutindeni, în toate galeriile şi ei trebuie pedepsiţi. Dar acţiunea de defăimare a tuturor fanilor Stelei, pe care Becali o duce în chip de Robin Hood, este disproporţionată faţă de incidente şi, astfel, o simplă răzbunare de prost gust", continuă fanii.

Reamintim că Steaua a fost amendată de UEFA cu 50.000 de euro pentru incidentele de la meciul tur cu Ujpest. Următorul meci al echipei din Ghencea este joi, 30 iulie, de la 20.45, în compania scoţienilor de la Motherwell.