MENIU

Gigi Becali: Steaua m-a uns pe suflet în această seară, este Arsenal de România!

Foto: NewsIn

Patronul Stelei, Gigi Becali, jubilează după victoria categorică a Stelei cu scoţieni de la Motherwell, scor 3-0, şi a declarat că "nebunul" de Bergodi a creat din Steaua Arsenal de România.

"Bergodi are o mare problemă, a făcut o echipă că nu mai ştie cu cine să joace. Toată echipa fost senzaţională, nu ai pe cine să remarci, toţi au fost buni, toţi mi-au plăcut. Steaua m-a uns pe suflet în această seară, jucători tineri, mulţi români, exact ce îi ceream eu lui Lăcătuş pe vremuri şi altora: Arsenal de România. Chiar mă întrbam, acum câteva zile, dacă va face nebunul ăsta de Bergodi Arsenal de România. Şi uite că a făcut-o, sunt convins de acest lucru.", a declarat Gigi Becali la Sport.ro.

Becali a spus că echipa pe care a creat-o Bergodi este echipa la care visa el!

"La pauză am strigat: Asta-i Steaua ce o visam! Probabil că a fost şi o descătuşare a necunoscutului, pentru că am jucat cu mulţi tineri şi nu ştiam dacă suntem sau nu o echipă  competitivă. Motherwell e o echipă de cupele europene şi nu putem spune că a fost un nimeni. Nu a avut forţa necesară. Când vom creşte, Europa nu va mai fi atât de relaxată cu Steaua", a mai spus Becali la GSP TV.

Dacă până acum, aproape după fiecare meci, Becali "desfiinţa"  jucătorii, joi, patronul din Ghencea a trecut la laude!

"Cred că Ovidiu Petre e pe ducă, nu are cum să-i mai ia locul lui Onicaş. Eu îl văd pe Onicaş ca pe Mirel Rădoi, cu anumite îmbunătăţiri. E mai tehnic, are mai mult curaj cu mingea la picior şi are o formă mai bună. Mirel nu are de ce să se supere,  trebuie să se bucure pentru mine. Surdu a jucat şi el bine, poate ajunge la naţională. Noul cuplu la naţională va fi Surdu-Mutu. Anul acesta vom aduce puncte multe de tot României. Vom spulbera tot ce vom întâlni. Îmi pierise optimismul, dar în seara asta mi-am revenit. Credeam că nu o să facem nimic, dar acum sunt bucuros că o să ne batem cu ei. Cu Ceahlăul va fi cam la fel. Nu îmi e frică de arbitraje deloc acum. Poate că mi-e frică de valoarea lor, dar nu îmi mai e frică de obiceiurile lor, că o să fiu furat", a mai spus Gigi Becali la GSPTV.

Steaua s-a impus, scor 3-0, pe teren propriu, în faţa formaţiei scoţiene Motherwell, în prima manşă a turului 3 preliminar al Ligii Europa, într-un meci în care a ratat şi un penalty, şi a ajuns la al treilea succes consecutiv în această competiţie după cele cu Ujpest.

Mai multe articole despre:
Steaua Gigi Becali Motherwell Europa League