MENIU

Gigi Becali spune a făcut o ofertă pentru jucătorii Rapidului Bozovic şi Cesinha

Foto: NewsIn

Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat, joi, că i-a ofertat pe fotbaliştii Rapidului Vladimir Bozovic şi Carlos Cesinha, pentru care e dispus să plătească 1,2 milioane de euro, şi a anunţat că este posibil să se despartă în aceată vară de căpitanul echipei din Ghencea, Sorin Ghionea.

"Vreau să-i iau pe Bozovic şi pe Cesinha, însă Rapidul a cerut 2,4 milioane de euro pe ei. Eu eram dispus să le dau doar jumătate. Le-am spus că asta e oferta mea şi aştept să mă contacteze. Îl vreau neapărat pe Bozovic, pentru că şi-l doreşte foarte mult Bergodi, iar eu vreau să îi fac toate poftele. A zis că e foarte bun pe partea stângă", a spus Becali, la GSPTV.

Finanţatorul grupării din Ghencea susţine că îl va lăsa pe Sorin Ghionea să plece, în cazul în care căpitanul Stelei va primi o ofertă tentantă din punct de vedere financiar: "E posibil ca Ghionea să plece la Terek Groznîi sau la altă echipă. O să-l vând pentru 7-800.000 de euro, încă nu sunt decis. El este un jucător serios, dar nu are talentul de a fi lider. El îşi ceartă colegii, ţipă la ei, în timp ce Mirel Rădoi ştia cum să le vorbească".
Mai multe articole despre:
Steaua Gigi Becali Sorin Ghionea Vladimir Bozovic