MENIU

Gigi Becali: Să nu ne îmbătăm cu apă rece, azi am întâlnit o echipă de doi lei

Foto: NewsIn

Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat că este mulţumit de rezultatul obţinut de Steaua în prima manşă a turului doi din Europa League, împotriva echipei Ujpest, scor 2-0, şi că marele câştig al acestui meci este cuplul de atacanţi Surdu-Stancu.

"Am spus 2-0 pentru că nu e un rezultat exagerat ca 3,4-0. Nu am avut o sarcină uşoară, dar le-am dat goluri deşi au băgat autobaza în poartă. Eu nu îmi amintesc ca ungurii să fi avut măcar jumătate de ocazie. Cred că astăzi, cel mai mare câştig a fost descoperirea cuplului de atacanţi Surdu-Stancu. Parcă şi Dumnezeu a vrut ca lucrurile să iasă aşa, prin eliminarea lui Kapetanos. Sunt supărat pe el că a fost eliminat, nu faci astfel de faze la 0-0. Un jucător de valoare nu face aşa ceva, dar nu are rost să mai comentez", a declarat Gigi Becali la GSP TV.

Becali a fost totuşi moderat cu laudele la adresa echipei, spunând că ar fi trebuit ca Steaua să atace mai mult, mai ales că a întâlnit "o echipă de doi lei".

"Nu mi-a plăcut că nu am atacat mai mult. Ăştia de la Ujpest nu sunt fotbalişti, formează o echipă bună pentru Liga a II-a de la noi. Să nu ne îmbătăm cu apă rece, azi am întâlnit o echipă de doi lei! La ora asta nu am putea să batem o echipă de calibru din Europa. Eu mă laud de obicei, dar acum nu am motive. Steaua începea pe vremuri cu forţă, cu entuziasm, ţin minte victoria aceea cu Lens, 4-0. Nu este OK să ai 0-0 la pauză cu o echipă ca Ujpest. Trebuia să avem 2-0 la pauză", a mai spus Gigi Becali.

Becali s-a declarat mulţumit şi de comportamentul celor aproximativ 19.000 de suporteri prezenţi la meci, care au încurajat mereu echipa.

"Au strigat ei împotriva mea de vreo două ori, dar dacă o să facă la fel la fiecare meci, nu am nicio problemă", a încheiat Becali.

Mai multe articole despre:
Steaua Gigi Becali Europa League Ujpest