MENIU

Gigi Becali: Pârvulescu l-a făcut ţăndări mici pe Ninu!

Foto: NewsIn

Patronul Stelei, Gigi Becali, nu se dezminte! Chiar dacă echipa sa a câştigat cu 4-2 la Mediaş, după un meci spectaculos, Becali a pus iar tunurile pe jucători, cel mai "şifonat" ieşind tânărul Ninu.

"Pârvulescu mi-a plăcut mult, l-a făcut ţăndări mici pe Ninu. Pe Ninu l-am lăudat şi asta este, îşi zice ce să mă mai antrenez acum, sunt şmecher acum. Şi-o fi luat lumea în cap că nu a mai jucat cum a făcut-o până acum. Dacă vezi că adversarul e talentat şi tehnic, nu îl laşi să preia", a declarat Gigi Becali la Sport.ro.

Patronul Stelei a continuat apoi cu Grzelak, Szekely şi Bicfalvi. Totuşi Becali a avut şi cuvinte de laudă pentru Nicoliţă şi Surdu

"Sper că s-a convins o dată şi pentru totdeauna Bergodi de Grzelak. V-am spus eu că Bănel Nicoliţă e cel mai bun din ţară! I-am ţipat lui Szekely la lovitura aia liberă că îl trimit la echipa a doua dacă nu dă gol. Bicfalvi e mai lentuţ, nu e chiar ca Onicaş. V-am spus înainte de meci că o să se convingă Bergodi de Grzelak. Surdu nu are cum să lipsească din echipă, el şi Nicoliţă aleargă cel mai mult.", a mai Becali.
Mai multe articole despre:
Steaua Gigi Becali Gaz Metan Mediaş