MENIU

Gigi Becali: \"N-am mai văzut aşa gol de când juca Hagi fotbal\"

Becali, impresionat de golul lui Cristi Tănase

L-a criticat serios pentru escapada de la mijlocul săptămânii, dar golul decisiv reuşit de Tănase cu Internaţional l-a făcut pe Becali să revină la sentimente mai bune faţă de mijlocaş. Finanţatorul stelist a declarat că se mai gândeşte dacă-l mai amendează sau nu pe jucător, pentru activităţile sale extra-sportive, şi l-a lăudat pentru golul superb.

\"Cristi Tănase mă încântă, cum pasează, cum atinge mingea, cu eleganţă, fără emoţii. N-am mai văzut aşa gol de când juca Hagi fotbal. O să vedem dacă îl iert de amendă, trebuie să vorbesc cu el. Trebuie să-l ţin aşa în corzi, în tensiune, ca să nu mai facă. Dayro Moreno nu este favoritul meu. Favoritul meu e când joacă, dacă nu joacă, cum să fie favoritul meu? Favoriţi de-ai mei sunt Szekely...ăştia care joacă\" , a declarat Gigi Becali la Sport.ro.

\"E bine că am câştigat, dar nu e normal să avem 2-0 şi să fim egalaţi. Mă enervasem şi mai aveam puţin şi plecam de la meci. Am vorbit înainte de meci cu Tănase, i-am spus că e păcat de el, pentru că la ora aceasta este cel mai talentat fotbalist român şi dacă o ţină tot aşa o să moară speranţă\", a mai spus Becali.

Steaua a câştigat la limită meciul cu Internaţional, din ultima etapă a turului, scor 3-2, graţie golului reuşit de \"rebelul\" Cristi Tănase, în minutul 72. Roş-albaştrii au avut 2-0 în minutul 13, au fost egalaţi, dar au reuşit să câştige meciul cu eurogolul reuşit de jucătorul care a ţinut prima pagină a săptămânii cu escapadele sale bahice. Roş-albaştrii egalează CFR-ul la puncte, 34, şi iernează în vârful clasamentului.