MENIU

Gigi Becali: \"Mi-a trecut în cap să-l sun pe Hagi\"

Foto: Realitatea.net

Patronul Stelei a declarat la Telesport că \"Hagi va reveni la Steaua curând, după ce voi face o echipă bună. După ce echipa va merge ceas, îi voi oferi postul de antrenor principal. Ca să-i demonstrez ca eu nu sunt răutăcios\".

"Mi-a trecut în cap să-l sun pe Hagi în seara asta. Vroiam o împăcare, dar nu vreau să se zică că-l înjosesc, că aşa şi pe dincolo. Hagi va reveni la Steaua curând, după ce voi face o echipă bună. După ce echipa va merge ceas, îi voi oferi postul de antrenor principal. Ca să-i demonstrez ca eu nu sunt rautăcios", a declarat Gigi Becali la Telesport.

Antrenorul Stelei este în prezent Mihai Stoichiţă, după ce italianul Bergodi a fost dat afară pentru "aroganţa" de a-l fi dat afară din vestiar pe Gigi Becali.

Giovanni Becali intermediază o împăcare între Hagi şi vărul său, Gigi, însă fosta glorie a fotbalului românesc a declarat în repetate rânduri că relaţiile sale cu patronul Stelei sunt definitiv rupte, mai ales după ce Becali l-a acuzat că a colaborat cu serviciile secrete.
Mai multe articole despre:
Steaua Gigi Becali Ghencea antrenor Gică Hagi Telesport