MENIU

Gigi Becali, la Realitatea FM: Băsescu este un golan de ultimă speţă

Foto: zing.ro

Gigi Becali a povestit, la Realitatea FM, cum s-a îmbogăţit de pe urma oilor înainte de Revoluţie, a recunoscut că-l simpatiza pe Traian Băsescu pe vremea când erau parteneri de şpriţ, dar n-a pierdut ocazia să-l atace, dur, pe preşedintele "distrugător de neam". Îi place, în schimb, discursul lui Antonescu, dar are dubii asupra puterii acestuia de a-l pune în aplicare.

"Dacă Traian Băsescu mai conduce ţara, ne ducem de râpă. Am întâlnit fel de fel de oameni, dar şi golani. Dar am întâlnit golani care au nobleţe. Ăsta (Traian Băsescu, n.r.) nu are nobleţe. E un golan de ultimă speţă", a spus Gigi Becali, la

Atacurile liderului PNG nu s-a oprit, însă, aici. "Impresie prea bună nu am avut niciodată, ca şi conducător. Ca om, o aveam, când eram împreună la şpriţ", recunoaşte Becali. Dar, uitând, se pare, de vremurile în care erau parteneri de şpriţ, Becali întoarce foaia şi îl consideră pe Băsescu, în prezent, un "preşedinte distrugător de neam".

"Acest om care spune că vrea să reformeze acest stat ticăloşit, cu care spunea că a făcut un meci egal... Acest sistem nu a fost nicicând mai ticăloşit decât în vremea lui Băsescu", a spus Becali, oferind şi o explicaţie în ceea ce priveşte înverşunarea de care dă dovadă, din ce în ce mai des, când vine vorba de şeful statului. "Am devenit mai înverşunat pe Traian Băsescu atunci când am văzut că dă diplome de merit la doi procurori care m-au arestat pe mine", a explicat Becali.

Şi totuşi, în ciuda înverşunării pe care a recunoscut-o, Gigi Becali afirmă că "nu are nimic" cu Traian Băsescu. "Nu vreau nici să-l arestez, nici să-l văd în puşcărie", a explicat Becali.

În ceea ce priveşte susţinerea pe care ar acorda-o în turul doi al prezidenţialelor, liderul PNG a afirmat că îl va susţine public pe contracandidatul lui Traian Băsescu, indiferent care va fi acela: "Imediat, oricine ar fi acel contracandidat al tiranului va fi cu mine pe scenele ţării, cu o mână tare şi un braţ înalt".

Dacă ar fi să aleagă între Geoană şi Antonescu, "norocosul" ar fi cel din urmă. Şi, deşi recunoaşte că-i place discursul liberalului, Becali nu pare prea încrezător în şansele acestuia de a-şi duce planul până la capăt şi asta pentru că "este prea idealist"

"Îmi place discursul lui Crin Antonescu, dar nu ştiu dacă e capabil să pună în aplicare ce spune pentru că este prea idealist", a spus Becali.

Tot la Realitatea FM, patronul Stelei a povestit şi despre cum a reuşit să se îmbogăţească înainte de '90... făcând afaceri cu oi. "Din '78 până în '89 am făcut afaceri. Nu am lucrat în slujba comunismului. Aveam oi şi făceam afaceri, făceam comerţ. Aveam 4-500 de oi. Veneau organele de opresiune comunistă şi Securitatea dar, când vedeau cum câştig banii, mă lăsau în pace. Eram bogat datorită tatălui meu care, pe unde mergea, făcea avere", a spus acesta.

Citeşte şi...